Hydrojet

In onze praktijk hebben wij de beschikking over een hydrojet. De hydrojet is een vorm van hydrotherapie die vooral in Duitsland gebruikt wordt door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors voor de pijnbestrijding bij rugklachten.

Positief effect op interne organen

De warmte in combinatie met de krachtige stralen zorgen voor een snelle verlaging van de spiertonus, een versoepeling van het onderhuidse bindweefsel, verbetering van de lokale stofwisseling en een versnelde afvoer van afvalstoffen via het veneuze en lymfatisch systeem. Door de krachtige en ontspannende dieptemassage ontstaat er een demping van het vegetatieve zenuwstelsel, dat een positief effect heeft op de interne organen.

Het hele lichaam gemasseerd

De patient ligt op zijn rug op een zachte rubberen mat. Door middel van 2 bundels warm water wordt het hele lichaam pulserend gemasseerd. De straalsterkte is door de patient zelf te regelen en ook de pijnpunten of spiergroepen die zij willen laten masseren zijn te programmeren.

De hydrojet is gevuld met 420 liter water. De warmte van het water (ongeveer 34 graden C) helpt het lichaam te ontspannen, waardoor de dieptewerking van de waterstraal effectiever is.

Kosten

De kosten voor het gebruik van Hydrojet bedragen:

  • 1 maal 15 minuten € 6,-
  • 11 maal 15 minuten € 60,-

Voor sporters van de FysioFitness zijn er mogelijkheden om een combinatie-abonnement te nemen; FysioFitness & Hydrojet. Dit is een faciliteit die zich alleen binnen FysioFitness Weert bevindt.

TIP!

Een origineel cadeau? Geef hydrojetabonnement. Prettig, verrassend, ontspannend en effectief.

 

Gespecialiseerde therapeuten binnen de praktijk zijn: